Printer-friendly version

Εταιρική ταυτότητα

σχεδιασμος εταιρικης ταυτοτητας

Η PRINTXPRESS δεν είναι μόνο φωτοτυπικό ή εκτυπωτικό κέντρο. Παρέχει επιπλέον ποιοτικές υπηρεσίες γραφιστικής σχεδίασης. Οι σχεδιαστές μας είναι έμπειροι στο να δουλεύουν με απαιτητικούς πελάτες και κατανοούν πως μπορούν να σας βοηθούν να πετυχαίνετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
  
Η ανάπτυξη του έργου ξεκινά με μια πρώτη εκτενή συζήτηση, προκειμένου να προσδιοριστούν επακριβώς οι στόχοι και το ακροατήριό σας. Κατόπιν οι σχεδιαστές θα εργαστούν για να δημιουργήσουν ένα έντυπο που θα είναι αξιοπρόσεχτο και αποτελεσματικό.
 
Δημιουργώντας την οπτική σας ταυτότητα
Συνεπές στυλ που κάνει τη διαφορά
Τι σχεδιάζουν οι ειδήμονες του design για εσάς
 
Δημιουργώντας την οπτική σας ταυτότητα

  
Ψάχνετε πώς να ανανεώσετε την εικόνα της εταιρείας σας ή να δημιουργήσετε από τώρα τη μελλοντική σας εικόνα;
 
Ο designer της PRINTXPRESS θα συνεργαστεί μαζί σας για τη δημιουργία μιας εικόνας για την επιχείρησή σας που κυριολεκτικά θα δουλέψει για εσάς.
  
Η αστείρευτη έμπνευση που μας οδηγεί σας φέρνει δουλειές. Αφού ενημερωθούμε από εσάς για το τι και πως το θέλετε, θα σας συμβουλέψουμε πάνω στα καταλληλότερα χρώματα, το χαρτί, τις γραμματοσειρές, την επιλογή εικόνων και φωτογραφιών, το format, την ισορροπημένη σχεδίαση, το φινίρισμα μέχρι και τις τελευταίες πινελιές. Η αλήθεια είναι ότι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας και την παραμικρή λεπτομέρεια που συνθέτει ένα σχεδιαστικά πετυχημένο και στοχευμένο έργο. Τέλος, θα σας δείξουμε πως μπορείτε να εφαρμόσετε το νέο σας look σε όλο το εταιρικό σας υλικό (από τη γραφική σας ύλη μέχρι τις παρουσιάσεις σας). Ο λόγος είναι ότι μια ενιαία οπτική ταυτότητα καθιστά και διατηρεί το εταιρικό σας προφίλ συνεπές κι αναγνωρίσιμο στην αγορά.
Ο designer της PRINTXPRESS θα σας συμβουλέψει επίσης στην εφαρμογή της εταιρικής σας ταυτότητας και πως θα διατηρήσετε ένα σταθερό-συνεπές look και feel για το brand σας. Μια «αρχιτεκτονική» σχεδίαση υψηλής ποιότητας παίζει σημαντικό ρόλο στο πως εκλαμβάνει/αντιλαμβάνεται ο υπόλοιπος κόσμος την επιχείρησή σας. Οι ειδήμονες σας εξασφαλίζουν ότι το branding σας είναι σταθερό και ομοιογενές σε ότι κάνετε, είτε πρόκειται για τα είδη του γραφείου σας ή μια διαφημιστική σας καμπάνια. Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους και μάλιστα στη γλώσσα των πελατών σας. Και επειδή μας αρέσει να σας κάνουμε τη ζωή εύκολη, αποθηκεύουμε κι αρχειοθετούμε όλα τα σχέδια που δημιουργούμε για εσάς. Έτσι όταν χρειάζεστε επανατύπωση, έχουμε ήδη τα αρχεία σας γλυτώνοντάς σας και κόπο και χρόνο. Από το να σας προσδίδουμε μια φρέσκια και μοντέρνα εταιρική ταυτότητα μέχρι το σχεδιασμό μπροσούρων και υλικό direct mail, διαθέτουμε πολυετή πείρα σε κάθε στάδιο της διαδικασίας design & print.
εκτύπωση φυλλαδίων  
Τι σχεδιάζουν οι ειδήμονες του design για εσάς
 
Σε κανέναν δε δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία για να κάνει μια καλή πρώτη εντύπωση. Άρα γιατί να ρισκάρετε με τη σχεδίαση του λογότυπού σας και έντυπου υλικού σας;
 
Υλοποιούμε πλήρως τις ιδέες σας από λογότυπα και εταιρική ταυτότητα μέχρι πόστερ και μπροσούρες:
 
 • Εταιρική ταυτότητα – από τη δημιουργία του λογότυπου και τη γραφική ύλη, μέχρι την εξασφάλιση ενός ενιαίου branding σε οτιδήποτε  παράγετε.
 • Δημιουργικός Σχεδιασμός και παραγωγή εντύπων, φυλλαδίων, περιοδικών και ιστοσελίδων.
 • Μπροσούρες και εργαλεία πωλήσεων
 • Report και accounts.
 • Έντυπο υλικό Point of Sale για marketing και προσφορές εντός του καταστήματός σας.
 • Εκθεσιακό Marketing. Δημιουργικό σχεδιασμό εκθετηρίων χώρων.
 • Αντιγράφουμε υπάρχοντα διαμορφωμένα σχέδια.
 • Κάνουμε άμεσες αλλαγές στην υπάρχουσα καλλιτεχνική δουλειά.
 • Εκτυπώνουμε εμείς οι ίδιοι τα concepts μας.
 • Παρέχουμε τεκμηριωμένες συμβουλές για το design
 • Σχεδιασμός μακέτας και διαφημιστικής καταχώρησης. Η πολυετής πείρα των γραφιστών μας στο κομμάτι της διαφημιστικής καταχώρησης, τώρα στη διάθεση σας!
 • Ακόμη:
 
Δημιουργικό σχεδιασμό εντύπων όπως: προσαρμογές, παρουσιάσεις έντυπες και ηλεκτρονικές, κάρτες, επιστολόχαρτα, φακέλους, τιμοκαταλόγους, αφίσες, φυλλάδια, annual reports, ημερολόγια,  folder, μηχανογραφικά, αυτοκόλλητα, περιοδικές εκδόσεις, καλλιτεχνικές βιβλιοδεσίες καθώς και σειρά ειδικών κατασκευών από χαρτί κ.α.