Printer-friendly version

Franchise ψηφιακων εκτυπωσεων

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ, Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ
Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ PXP ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ  ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Ο ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ: PXP Sales Magic franchise ψηφιακες εκτυπωσεις
Γιατί να επιλέξεις την PXP για το μέλλον σου;  (ΤΑ 9 ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ PRINTXPRESS)
ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ FRANCISE THΣ PXP
ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΔΟΧΟΥ (Franchisee)
ΕΡΩΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

 

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ, Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η φιλοσοφία που διέπει την οργάνωση του δικτύου κέντρων ΡΧΡ θέτει στο επίκεντρο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του καταναλωτή μέσα από εξειδικευμένα τμήματα τα οποία παρέχουν ποικιλία εναλλακτικών προτάσεων και λύσεων για κάθε ανάγκη εκτύπωσης.
 
Η στρατηγική μας εστιάζει στην ανάπτυξη και επέκταση σε νέες αγορές με τη μέθοδο franchising και με γνώμονα το σεβασμό στους κανόνες της εκάστοτε αγοράς που επιλέγουμε. Με τη συνεχή υποστήριξη όλων των συνεργατών μας (franchisees) επιτυγχάνουμε τη διασφάλιση των αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας που μας έχουν προσφέρει την αναγνώριση και την προτίμηση των καταναλωτών.
 
Το όραμά μας είναι η δημιουργία ενός ισχυρού και υγιούς δικτύου κέντρων PXP στην Ελλάδα και την Κύπρο.
  
Στόχος μας είναι η ισχυρή παρουσία ενός και μόνο κέντρου PXP σε κάθε Νομό/περιοχή, ώστε ο συνεργάτης μας να εκμεταλλεύεται μεγάλη περιοχή δραστηριότητας, να σαρώνει όλες τις εκεί επιχειρήσεις και να απολαμβάνει υψηλά κέρδη αυξάνοντας συνεχώς τις πωλήσεις του χωρίς ανταγωνισμό!
  
Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
 
Ο κλάδος της ψηφιακής εκτύπωσης και έντυπης προβολής παρουσιάζει έντονη ανάπτυξη και αποτελεί έναν από τους πιο βιώσιμους και μελλοντικά υποσχόμενους κλάδους, τόσο στην παγκόσμια όσο και στην Ελληνική αγορά.
  
Δεν είναι τυχαίο ότι ο κλάδος των ψηφιακών εκτυπώσεων στην παγκόσμια αγορά αναπτύσσεται με ρυθμούς γύρω στο 15% ετησίως, σε αντίθεση με πολλούς άλλους κλάδους που βρίσκονται σε συνεχόμενη ύφεση.
  
Τα επιδοτούμενα προγράμματα στήριξης της επιχειρηματικότητας εντός της ευρωζώνης βλ. Γ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, Πρόγραμμα Νέων Ελεύθερων Επαγγελματιών (Ν.Ε.Ε) του ΟΑΕΔ, αύξηση των κονδυλίων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητας (EΠAN), Επιχειρησιακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ και τριετές πρόγραμμα επιδότησης επιτοκίου για κεφάλαια κίνησης με την εγγύηση του Ταμείου Εγγυοδοσίας, όλα έχουν δώσει και εξακολουθούν να δίνουν την ευκαιρία σε ολοένα περισσότερους συμπολίτες μας να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν τη δική τους μικρομεσαία επιχείρηση. Έτσι έχει προκύψει μια τεράστια ανάγκη για υπηρεσίες και προϊόντα που να υποστηρίζουν τις νέες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Η PRINTXPRESS είναι η μοναδική εταιρεία στο χώρο της επικοινωνίας που έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως ο ειδήμονας που εξυπηρετεί τις ραγδαία αυξανόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις προσφέροντάς τους με μια βολική στάση αντιγραφικές, εκτυπωτικές, ψηφιακές υπηρεσίες καθώς και έντυπης επικοινωνίας.
  
Δίνουμε αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν, όπως το θέλουν, στην τιμή που πάντα θέλανε. Έτσι συνδράμουμε με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο στη δυναμική ανάπτυξη των μικρομεσαίων αυτών επιχειρήσεων-πελατών μας.  Επιχείρησες; PRINTXPRESS!
  
Επιπλέον, η χρήση και αξιοποίηση των τεχνολογιών PC, εκτυπωτών, φωτοτυπικών κτλ  έδωσε νέα ώθηση παράλληλα με την αλματώδη ανάπτυξη της βιομηχανίας της ψηφιακής εκτύπωσης. Πρόκειται λοιπόν για μια από τις λίγες επιχειρηματικές δραστηριότητες που δεν επηρεάζονται αρνητικά από την όποια οικονομική ύφεση, αλλά αντίθετα ευδοκιμούν και αναπτύσσονται ακόμα περισσότερο. Αποτέλεσμα είναι η συνεχής αύξηση του τζίρου των καταστημάτων της ψηφιακής εκτύπωσης.
  
Η PRINTXPRESS δημιουργήθηκε με γνώμονα τη βέλτιστη εκμετάλλευση αυτών των πραγματικών επιχειρηματικών ευκαιριών. Με έντονα διαφοροποιημένο το σχεδιασμό της, η PRINTXPRESS δίνει μία νέα, φρέσκια πνοή στο παραδοσιακό κατάστημα ψηφιακών εκτυπώσεων και φωτοτυπιών. Η προσφορά υπηρεσιών εκτείνεται από την ψηφιακή εκτύπωση ως την έντυπη επικοινωνία των επιχειρήσεων σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές και υψηλή ποιότητα εκτύπωσης.
  
Άρα άμεσος ανταγωνισμός δεν υπάρχει αφού η PXP είναι μοναδική στην Ελλάδα στο είδος της. Αυτό φυσικά είναι που μας κάνει και ειδήμονες!
 

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ PXP ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Αντικείμενο
PXP Franchise Ατομική Επιχείρηση Printing
Γνωστό brand name στο καταναλωτικό κοινό Θα έχετε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε το ήδη γνωστό brand name της ΡΧΡ. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να κάνετε το όνομα σας γνωστό και αυτό αν γίνει θα γίνει μόνο σε τοπικό επίπεδο.
Έτοιμα προϊόντα και υπηρεσίες Η ΡΧΡ έχει εξετάσει ποιες είναι οι πιο προσοδοφόρες υπηρεσίες και έχει ετοιμάσει έναν κατάλογο με αυτές (σχέση κόστους - τιμής).
Το καταναλωτικό κοινό είναι ήδη πληροφορημένο για τις υπηρεσίες που παρέχουμε.
 
Θα πρέπει να εξετάσετε μόνος και να αποφασίσετε για την σύνθεση των υπηρεσιών σας.
Επίσης θα χρειαστεί ένα μεγάλο διάστημα χρόνου μέχρι το καταναλωτικό κοινό να «ανακαλύψει» όλες τις υπηρεσίες που παρέχετε.
 
Εκπαίδευση Ο franchisee θα είναι σε θέση μετά από 2 εβδομάδες εκπαίδευσης στην ΡΧΡ να γνωρίζει όλες τις σημαντικές πληροφορίες και να αποκομίσει σημαντικές γνώσεις για τον τρόπο διαχείρισης του εκτυπωτικού κέντρου. Επίσης η ΡΧΡ έχει αναπτύξει ένα σύστημα αποφυγής λαθών, τυποποιώντας όλες τις εργασίες βήμα - βήμα. Θα πρέπει να εκπαιδευτείτε μόνος κάνοντας σίγουρα πολλά λάθη στην αρχή που το αντίτιμο τους κοστολογείται σε χρόνο και χρήμα για την επίλυσή τους και συνεπάγεται σε κακή φήμη για το κατάστημα.
Διαφήμιση και
προωθητικές
ενέργειες

 
Η ΡΧΡ διαφημίζεται σε εθνικό επίπεδο. Ο franchisee είναι υπεύθυνος μόνο για τις τοπικές προωθητικές του ενέργειες. Το κάθε κατάστημα επιλέγει μόνο του τις προωθητικές ενέργειες που θα χρησιμοποιήσει με άγνωστα αποτελέσματα
Προμηθευτές Η ΡΧΡ έχει ήδη εντοπίσει τους φθηνότερους προμηθευτές και ο franchisee επωφελείται από τις μαζικές παραγγελίες που κάνει η ΡΧΡ. Θα πρέπει να ψάξετε από μόνος σας τους προμηθευτές.
Η αγοραστική δύναμη θα είναι περιορισμένη, άρα και οι εκπτώσεις σημαντικά μικρότερες.
 
Συνεχής βοήθεια και υποστήριξη Ο κάθε franchisee θα έχει πλήρη υποστήριξη της ΡΧΡ όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα τον επισκέπτονται στελέχη της ΡΧΡ για συζήτηση και καθοδήγηση αναφορικά με τη γρήγορη αύξηση της παραγωγικότητας του κέντρου του.
 
Όλο το βάρος της σωστής λειτουργίας του καταστήματος πέφτει αποκλειστικά στον ιδιοκτήτη και στην ικανότητα των υπαλλήλων του, χωρίς καμιά ουσιαστική εξωτερική βοήθεια, συμβουλή ή υποστήριξη.
Τοποθεσία Οι ειδικοί της ΡΧΡ θα βοηθήσουν και θα σας συμβουλέψουν για την εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας του κέντρου όπως και για το σχεδιασμό του. Θα χρειαστεί να βρείτε μόνος σας την τοποθεσία, χωρίς να είστε σίγουρος αν είναι καλή επιλογή ή όχι.
 

Ο ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ: PXP Sales Magic
Αυτό το πρόγραμμα κατασκευάστηκε ειδικά για εμάς από Αμερικανούς marketers και σας καθοδηγεί βήμα προς βήμα στις πωλήσεις ώστε ξεκινώντας από το μηδέν να έχετε 100% επιτυχία και να κάνετε μεγάλους τζίρους. Περισσότερα από κοντά...

 

Γιατί να επιλέξεις την PXP για το μέλλον σου;

ΤΑ 9 ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ PRINTXPRESS

1.    Ο κλάδος της ψηφιακής εκτύπωσης (digital printing) και του direct marketing αποτελεί  τη μόνη παρθένα και ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά με μεγάλη και συνεχή ζήτηση για τις εφαρμογές έντυπης επικοινωνίας σε αντίθεση με άλλους κλάδους που είναι σε συνεχή ύφεση.

2.    Διαθέτουμε πρωτοποριακό concept, που συνδυάζει πολλά concept σε ένα, ευέλικτο και προσαρμόσιμο στις νέες τεχνολογίες.

3.    Στην PRINTXPRESS προσφέρουμε απαραίτητα και ελκυστικά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας σε κάθετες αγορές με προοπτικές. Κάθε επιχείρηση οποιουδήποτε μεγέθους είναι εν δυνάμει πελάτης μας.

4.    Δεν υπάρχει άμεσος ανταγωνισμός (αντίστοιχες αλυσίδες).

5.    Μακροβιότητα λόγω συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων και υπηρεσιών, χαμηλού λειτουργικού κόστους, προσιτού κόστους αρχικής επένδυσης και μη-επαναλαμβανόμενου entry fee.

6.    Ως μέλος του δικτύου της PXP θα έχεις τη μοναδική επιχείρηση στο Νομό/περιοχή σου που θα διαθέτει πρωτότυπα και μοναδικά στην Ελλάδα συστήματα marketing και εργαλεία πωλήσεων (ΡΧΡ sales magic). Όλα για να οδηγήσουν την επένδυσή σου σε γρήγορη κερδοφορία. Επιπλέον  θα είσαι μακράν ανταγωνισμού όσον αφορά το direct marketing των πελατών σου.

7.    Μόνιμο και σταθερό πελατολόγιο. Όταν αποκτάς έναν πελάτη τον έχεις μόνιμα.
Άρα δε χρειάζεται μόνιμα να ψάχνεις πελάτες.

8.    Εντατική και συνεχής εκπαίδευση καθώς και ουσιαστική υποστήριξη για απεριόριστη δυνατότητα αύξησης του τζίρου κι υψηλά περιθώρια κέρδους.

9.     Τεράστια κι δοκιμασμένη επιτυχία του concept στην παγκόσμια αγορά.

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ FRANCISE THΣ PXP

Το μοντέλο franchise παρέχει τα εξής προτερήματα:

  • Επιχειρηματική ανεξαρτησία, που παρέχει ευελιξία και αυτοδύναμη ανάπτυξη ενώ ταυτόχρονα είστε
  • Μέλος ενός οργανισμού με συσσωρευμένη τεχνογνωσία   και αναγνωρίσιμο επιχειρηματικό όνομα (brand name).
  
Ως μέλος του δικτύου ΡΧΡ λοιπόν θα απολαμβάνετε την αξία που προκύπτει για περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών σας. Πάνω απ' όλα γίνεστε μέλος μιας αλυσίδας έτοιμης να σας υποστηρίξει σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής σας:
  • Από τα πρώτα βήματά σας, όπου πρέπει να δημιουργήσετε τις σωστές υποδομές για την έναρξη της επιχείρησης σας
  • Την επιτυχή ολοκλήρωση των καθημερινών σας εργασιών
  • Με κεντρική υποστήριξη στον συντονισμό και με την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου
  • Με τη συνεχή αμφίδρομη ροή πληροφοριών
Τα κέντρα που ανήκουν στο δίκτυο δικαιοχρησίας Σήματος ΡΧΡ έχουν όλα τα ίδια κοινά χαρακτηριστικά.

Αυτό σημαίνει ότι μας ενδιαφέρει να αποδώσουμε σε κάθε νέο κέντρο ΡΧΡ, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν ανοίξει, το ίδιο στυλ και ύφος. Προωθούμε παράλληλα την αυτονομία με σεβασμό στο χαρακτήρα του κάθε χώρου και της κάθε αγοράς με την προϋπόθεση ότι θα διατηρηθεί το ιδιαίτερο εκείνο αναγνωρίσιμο χαρακτηριστικό, που κάνει τα κέντρα της ΡΧΡ να ξεχωρίζουν και να αποτελούν μοναδική παρουσία.

Σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη εταιρία του χώρου εμείς δεν πουλάμε μηχανήματα δηλαδή δεν είμαστε χονδρέμποροι κάποιας ξένης εταιρίας στην Ελλάδα κι επομένως δεν είμαστε δέσμιοι σε κάποια από αυτές. Έχουμε λοιπόν τη δυνατότητα να επιλέγουμε τις πλέον συμφέρουσες λύσεις σε επίπεδο τεχνολογικών εξελίξεων, φιλικότητας, χρηστικότητας και επιπέδου αξιοπιστίας. Επίσης δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ουσιαστική υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα, όπως θα εξηγήσουμε και στη συνέχεια.

Η ΡΧΡ θα σας προμηθεύει με όλα τα προϊόντα και όλες τις υπηρεσίες, που θα διατίθενται μέσα από τα κέντρα του δικτύου, αποσκοπώντας στο κοινό συνολικό όφελος καθώς και στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και τροφοδότηση όλων των μελών του δικτύου αφετέρου. Κάθε μέλος της αλυσίδας λειτουργεί ως αυτοτελής επιχείρηση που ανήκει αποκλειστικά στο νέο συνεργάτη (Δικαιοδόχο).

ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΔΟΧΟΥ (Franchisee)

Με στόχο την υγιή, αποδοτική και μακροχρόνια συνεργασία, εμείς ως  δικαιοπάροχος (franchisor) της ΡΧΡ επιλέγουμε δικαιοδόχους που θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω δέκα παραμέτρους:

1.    Ικανοποιητικό επίπεδο μόρφωσης που θα επιτρέπει την άριστη επικοινωνία με τους μελλοντικούς πελάτες του νέου κέντρου PXP

2.    Βασικές γνώσεις Αγγλικών και Η/Υ

3.    Διάθεση για προσωπική εργασία και ανάπτυξη

4.    Έντονο ενδιαφέρον για την άσκηση αυτού του επαγγέλματος και προσωπική ενασχόληση με την νέα επιχείρηση

5.    Δυναμικότητα, μαχητικότητα και διάθεση για επιτυχία

6.    Ικανότητα αντίληψης όλων των προτερημάτων της ΡΧΡ και εφαρμογής αυτών με επιτυχία

7.    Υψηλές επαγγελματικές φιλοδοξίες

8.    Άριστες διοικητικές ικανότητες και επαγγελματικό ήθος

9.    Επικοινωνιακές ικανότητες

10.    Ηλικία από 25 έως 55 ετών.

ΕΡΩΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

1)    Γιατί η μέθοδος franchising έχει επιτυχία;

-Με τη μέθοδο franchising μπορείς να είσαι ανεξάρτητος επιχειρηματίας και να καθορίζεις εσύ το μέλλον σου, υπό την προστασία και ασφάλεια μιας μεγάλης ομπρέλας που σου εξασφαλίζει  η μητρική εταιρία (franchisor). Έτσι απολαμβάνεις όλα τα προνόμια ενός μεγάλου κι επιτυχημένου δικτύου, διατηρώντας μια απλή επιχείρηση. Δεν είναι τυχαίο ότι παγκοσμίως το 94% των επιχειρήσεων franchise έχουν επιτυχία, σε αντίθεση με το μόλις 33% των μεμονωμένων επιχειρήσεων.

2)    Δεν έχω καθόλου εμπειρία στο χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων. Μπορώ να ανοίξω ένα κέντρο PXP;

-Δεν απαιτείται καμία αντίστοιχη προϋπηρεσία για να αποκτήσει κάποιος ένα κέντρο PXP. Η αποτελεσματική εκπαίδευση που θα έχεις στα γραφεία μας (συνολικής διάρκειας 90 ωρών) σου διδάσκει όλα όσα πρέπει να ξέρεις. Επίσης επιλεγμένα στελέχη θα είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σου για να σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

3)    Δεν έχω ούτε επιχειρηματική εμπειρία ούτε όλα τα κεφάλαια για να ανοίξω ένα κέντρο PXP.

-Η PRINTXPRESS σε καθοδηγεί από την πρώτη κιόλας μέρα για το τι ακριβώς πρέπει να κάνεις  για να γίνεις ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας. Σε κατευθύνει καθημερινά για το πώς πρέπει να στηθεί και να λειτουργήσει ένα κέντρο PXP. Τέλος σου δίνει λύσεις σχετικά με το οικονομικό σκέλος με δανειοδοτικά ή leasing προγράμματα σε συνεργασία με την Alpha Bank.

4)    Ποιο είναι το βασικό μέγεθος ενός κέντρου PXP, πόσα άτομα χρειάζονται και σε τι τζίρους μπορώ να φθάσω;

-Το απαιτούμενο μέγεθος ενός κέντρου PXP είναι περίπου 50-80 τετραγ. μέτρα, αναλόγως την περιοχή και μπορεί να λειτουργήσει με επιτυχία από τον ιδιοκτήτη και έναν υπάλληλο. Ο τζίρος μπορεί να ξεκινήσει από χαμηλά, πχ 60.000€ το χρόνο και να ανέβει μέχρι και πάνω από 600.00€ το χρόνο εφόσον ο ιδιοκτήτης ακολουθήσει τις προτροπές και συμβουλές του ισχυρού τμήματος marketing της PRINTXPRESS. Με αυτούς τους τζίρους το κέντρο θα αριθμεί  4 υπαλλήλους πέραν του ιδιοκτήτη.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Εκπαίδευση
 

Στην PRINTXPRESS δίνουμε πολλή μεγάλη βαρύτητα στη σωστή και σύγχρονη εκπαίδευση όλων όσων εργάζονται στα κέντρα μας. Για το λόγο αυτό το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα είναι διάρκειας 2 εβδομάδων (συνολικά 90 ωρών) και περιλαμβάνει πλήρη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση.
Περιληπτικά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει:
1)    Γενικές πληροφορίες για τον κλάδο των ψηφιακών εκτυπώσεων
2)    Τρόπος διοίκησης και λειτουργίας του κέντρου
3)    Υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρουμε
4)    Computer design και software
5)    Στρατηγική και τακτικές marketing και πωλήσεων με το δοκιμασμένο πρόγραμμα ΡΧΡ sales magic
6)    Πρακτική εξάσκηση σε όλα τα μηχανήματα
Τελειώνοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της PRINTXPRESS είσαι έτοιμος να λειτουργήσεις το δικό του κέντρο με μεγάλη επιτυχία.
 
Υποστήριξη
   
Η PRINTXPRESS παρέχει πλήρη υποστήριξη σε όλους τους συνεργάτες του δικτύου της με πολλούς τρόπους, όπως:
1)    Εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας του κέντρου
2)    Σχεδιασμός και κατασκευή του κέντρου
3)    Εξοπλισμός του κέντρου με μηχανήματα, εμπορεύματα και πρώτη ύλη
4)    Προγραμματισμό εγκαινίων
5)    Παρακολούθηση της λειτουργίας του νέου κέντρου από την πρώτη κιόλας μέρα
6)    Συνεχείς επισκέψεις από έμπειρα στελέχη της PRINTXPRESS για τη γρήγορη αύξηση της παραγωγικότητας του κέντρου
7)    Συνεχής μεταφορά τεχνογνωσίας όσον αφορά το marketing και πωλήσεις, ώστε να καταστεί το κέντρο Νο.1 πόλος έλξης για όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής του.
8)    Συνεχής τηλεφωνική επαφή για άμεση επίλυση τυχών αποριών, ή για τη γρήγορη ενημέρωση κάποιου πελάτη.